Garmin Edge 810 Fietsnavigatie
Fietsnavigatie Edge 810Rijden, delen en herbeleven - alles vanaf de fiets! De Garmin Edge 810 Fietsnavigatie is de complete GPS-fietscomputer met touchscreen, kaarten, navigatie en geavanceerde prestatiemeters. Met communicatiefuncties via jouw smartphone, zoals live tracking, delen via social media en weersinformatie.

De Garmin Edge 810 Fietsnavigatie is compatibel met optionele gedetailleerde wegenkaarten of TOPO-kaarten en kan dus als gids dienen voor al jouw fietstochten, woon-werkverkeer of andere activiteiten waarvoor je kaarten en navigatiefuncties nodig hebt. Aangezien de Edge 810 Fietsnavigatie met GPS werkt, beschik je over nauwkeurige gegevens en navigatievoorzieningen, waar ook ter wereld!

Er is geen betere fietsnavigatie die uw tochten sturen kan, dan de Garmin Edge 810 Fietsnavigatie! De Garmin Edge 810 is robuust, waterdicht en heeft een batterijduur tot wel 17 uur. Het aanraakscherm is gemakkelijk te bedienen, zelfs met handschoenen aan of als het regent! Tot de bevestigingsopties behoren een standaardsteun met kwartslagbevestiging.

Alle informatie en de laagste prijzen