Nieuw! Garmin Edge 1000 Fietsnavigatie
Garmin Edge 1000De Edge 1000 van Garmin is op dit de meest geavanceerde fietsnavigatie met 3 inch color touchscreen die zelf in volle zon nog prima te lezen is.

De Garmin Edge 1000 is het perfecte toestel als je in real-time wilt zien hoe jouw prestaties zich verhouden tot die van andere wielrenners tijdens bijvoorbeeld een klim. Je hebt de mogelijkheid tot ritcompetities via Garmin Connect segmenten, op de weg of offroad navigeren met vooraf geladen Garmin fietskaart. Navigeer langs de meeste geschikte fietsroutes dankzij de voorgeladen kaarten en met RoutePlanner kun je routes creëren op de kaart van het toestel. Je kunt ook een afstand of tijd opgeven en de Edge 100 berekend vervolgens drie verschillende rondritten waar je een keuze uit kunt maken. Zo kom je op nieuwe en verassende locaties terecht.

Op het 3 inch grote kleuren scherm zijn alle gegevens duidelijk zichtbaar, zodat je je op de weg kunt blijven concentreren. Het scherm is groter dan dat van de Edge 810. Het handschoenvriendelijke touchscreen past de helderheid automatisch aan in de schaduw of in een tunnel. Naast ritinformatie kun je onderweg ook sms, mail en herinneringsberichten op je Edge 1000 lezen (voor iPhone 4s en nieuwer). Vereiste is wel dat je de iPhone bij je hebt.Actie prijs van € 499.00
voor € 409.00


Fietsnavigatie nieuwe modellen - Mio Cyclo 315

FietsnavigatieDe Mio Cyclo 315 GPS West-Europa is direct klaar voor gebruik. Fietstochten, ook over de landsgrenzen heen zijn geen probleem. Het scherm van de Mio is, ongeacht het weer, altijd duidelijk. Het perfecte navigatie-apparaat waarop je kunt vertrouwen.

De levering omvat:

  • Mio 315 GPS
  • Hartslagmonitor
  • Cadans- en Snelheidssensor
  • Fietsstuursteun
  • USB aansluitkabel
  • Handleiding
  • Netstroom laderBeschrijving

De nieuwe Cyclo 315 beschikt over dezelfde software functionaliteit als de Cyclo 310 Serie. Met als belangrijk verschil dat deze beschikt over een geïntegreerde ANT+ sensor voor een eenvoudige verbinding met een draadloze hartslagmeter, vermogensmeter en een snelheid- en cadanssensor. Tevens beschikt de Mio Cyclo 315 over trainingsprogramma`s.

De Mio Cyclo 315 is een eenvoudig te gebruiken fietsnavigatietoestel. Je kunt de Mio Cyclo navigatietoestellen gebruiken tijdens sportieve fietstochten op je mountainbike of racefiets. Maar ook voor navigatie in de stad zijn de fietscomputers van Mio erg geschikt.